Kom på besøg eller kontakt en studievejleder

Kom på besøg og hør om hf i Nørre Nissum til åbent hus, orienteringsmøde m.m. eller se, hvem du kan kontakte for hjælp og vejledning.

Kontakt en studievejleder

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte en studievejleder. Studievejlederne arbejder tæt sammen med de andre undervisere og fungerer som en ekstra støtte for de elever, der har behov for det.

Jonas Christiansen
Kontakt Jonas
Andreas Molbæk Hansen
  • Andreas Molbæk Hansen

  • Underviser
  • E:
  • Fag: Musik
Kontakt Andreas
Søren Højriis Jensen
Kontakt Søren

Andre måder at møde os på

Kom på besøg

Du er altid velkommen til at komme og besøge os på hf i Nørre Nissum. Her kan du snakke med andre hf-elever og få et indtryk af studielivet og uddannelsen hos os.

Kontakt studiesekretær, Trine Karstoft, +45 87 55 32 63, akk@via.dk eller en af vores studievejledere, som du finder længere nede på siden, for at aftale tidspunkt eller høre mere.

Brobygning

Brobygning er for dig, der går i 9.- eller 10. klasse, og som gerne vil vide mere om hf-uddannelsen i Nørre Nissum.

På hf i Nørre Nissum tilbyder vi to brobygningsforløb. Et der fortæller om den ordinære 2-årige hf og et der fortæller om HF særligt tilrettelagt til elever med ordblindhed.

Introduktionskurser

Introduktionskurser er et tilbud til dig, der går i 8. klasse. Her kan du blive introduceret til hf-uddannelsen. Høre om uddannelsens fag, undervisning og arbejdsformer, samt det særlige studie- og kollegiemiljø på hf i Nørre Nissum. Læs mere om Introduktionskurser på hf i Nørre Nissum (pdf)