Bæredygtighed og handlekraft

Brænder du for klima, miljø og bæredygtighed generelt, har du rig mulighed for at arbejde med det på HF i Nørre Nissum – både i undervisning og fritid.

Fra sommeren 2023 kan du være med til at etablere vores egen frugt-,køkken- og urtehave i samarbejde med kostskolens køkken, som arbejder med stort fokus på økologi, sund ernæring og bæredygtighed.

Det kan også være, at du vil starte dit eget projekt op med nogle venner. Hvis bæredygtigt byggeri er din passion, og du kunne få lyst til at bygge et off-grid tiny house, har vi samarbejdspartnere, ressourcer og materialer, som hjælper dig i gang.

På HF i Nørre Nissum arbejder vi med bæredygtighed og handlekraft i et tæt samarbejde med Klimatorium i Lemvig og Klimaingeniøruddannelsen.

Projektet er et regionsstøttet projekt, som giver mulighed for at arbejde med bæredygtighed og handlekraft i både undervisningen, praktik og projekter og ikke mindst på kostskolen. Udover vores faste samarbejde med Klimatorium og Klimaingeniørerne, har vi løbende samarbejde med andre aktører, som Friland, Vestjyllands højskole og lokale landbrug og virksomheder. Desuden arbejder vi med at blive en certificeret 2030Skole.

Midt logo langs

Traeplantning