Kom til Uddannelsesdebatten d. 8. og 9. september

VIA Campus Nørre Nissum
D. 8 og 9. september 2017 er der Uddannelsesdebatten igen i Nørre Nissum. Kom og lyt og deltag i debatter om uddannelser. Om fredagen d. 8. september er fokus på ungdomsuddannelserne.

Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum

Den 8. og 9. september 2017 er der igen Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum - et folkemøde om uddannelse. Her tager forskere, politikere og andre interesserede pulsen på det danske uddannelsessystem. Formålet og omdrejningspunktet er at debattere aktuelle uddannelsesmæssige emner og udfordringer.

Uddannelsesdebatten kører på sit fjerde år, og har så småt udviklet sig til en national begivenhed. Hvert år er der mere end 3.000 deltagere - heriblandt ministre, uddannelsesordførere, interesseorganisationer og førende uddannelsesforskere. 

I dialog med politikere

Uddannelsesdebatten retter sig mod hele det danske uddannelsessystem, heriblandt ungdomsuddannelserne. Som hf-studerende får du mulighed for at komme i dialog med de politikere og beslutningstagere, der er med til at sætte dagsordenen på de gymnasiale uddannelser. Og dermed også på din hf-uddannelse. Og hvem ved – måske er du med til at præge fremtidens ungdomsuddannelser?

Kom og vær med

Uddannelsesdebatten varer fredag og lørdag og har både faglige oplæg, koncerter og andre fællesskabende aktiviteter. 

Folkemødet er drevet af frivillige, og vi opfordrer alle hf'ere til at give en hånd med. Så har du lyst til at prøve kræfter med organisering og iscenesættelse af et større arrangement i praksis? Og vil du gerne være en del af fællesskabet og teamet bag Uddannelsesdebatten? Så har du muligheden hvert år i september.

Har du spørgsmål om Uddannelsesdebatten?

Kontakt projektleder Morten Bramming mojo@via.dk